Обосновани Футболни Прогнози

Мьондален - Осане

16 Май 2024 - 18:00
Мьондален
Осане
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболистите на Мьондален и Осане от 8-ия кръг на настоящият футболен сезон в Норвегия в турнира Първа Дивизия. Играчите на Мьондален излизат срещу противниковия отбор на Осане на своя терен.

Ето и статистиката за предстоящия двубой:

Мьондален

Домакините от Мьондален са 12-ти в таблицата с актив от 6 точки, постигнати след една победа, 3 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 6 срещи са успели да вкарат 9 гола в мрежата на противниците си и са позволили да им вкарат 10 попадения във вратата си. Пред своите почитатели съставът е играл 4 срещи досега, в които е записал една победа, 3 равенства и все още няма загуба у дома, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на Мьондален има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 9 попадения и са получили 10 попадения от играчите на противниците си.

Осане

Гостуващият състав на Осане е 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 7 точки, натрупани след една победа, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 6 мача има голова разлика 8-8. На чужд терен тимът е изиграл 2 двубоя, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още са без победа навън, вкарал е 2 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Осане има записани една победа, 4 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на противниците си 8 гола и са получили 8 попадения от играчите на съперниците си.

Мьондален - Осане - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, тимът на Мьондален няма постигната нито една победа, отбора на Осане е записал 2 победи, а в 3 срещи двата съперника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-8. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Осане, играчите на Мьондален нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Мьондален допусна загуба в предишната си среща в шампионата, а на собствения си терен стигна до реми в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Осане постигна победа в последния кръг в Норвегия, а като гост има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.