Лесна резервация

  1. Изберете дестинация
  2. Въведете нужните данни
  3. Изпратете резервацията
  4. Ще получите потвърждение в кратки срокове
Резервирайте трансфер

Трансфер по всяко време

Осигурете си комфортно пътуване от летище София или друг желан адрес до избраната дестинация.

Възползвайте се от допълнителни отстъпки при двупосочен трансфер!

Дестинации

  • София-Банско – от €100
  • София-Боровец – от €85
  • София-Слънчев Бряг – от €290
  • Трансфери до друга желана дестинация

Гореща линия

+359 894 86 60 04

Резервирайте своя трансфер по телефона.

Можете да ни се обадите по всяко време!

Защо да изберете GS Travel?

Водещ сайт за трансфери

GS Travel извършва летищни трансфери и трансфери в страната, предоставяйки качествено и професионално обслужване. GS Travel е на вашите услуги по всяко време на денонощието.

Виж повече за фирмата
  • Без допълнителни такси
  • Трансфер от врата до врата
  • Застраховка на пътническите места
  • Любезни и отзивчиви шофьори
  • Просторно място за багаж
  • До 3 безплатни детски столчета
  • Безплатен Wi-fi

Мнения от клиенти

  • Трансферът беше точно това, което беше договорено

    ДЖЕЙМС ДИЙН
    Бусът пристигна в точно уговореното време на адреса за да ни вземе, шофьорът беше много любезен и внимателен. Стигнахме за много добро време до Слънчев Бряг, въпреки натоварения трафик по магистралата.
  • Евтин и удобен трансфер

    БАРБАРА КОТЪН
    С моя приятел трябваше да стигнем от София до хотела ни в Банско. Миниванът беше пълен, но трансферът мина гладко и безпроблемно. Много удобен и евтин начин да стигнете до хотела без да плащате за таксита. Шофьорът се погрижи за нашия багаж, а той не беше изобщо лек!
  • Топло посрещане, удобен трансфер...

    СИНАН ГЮЛЕР
    Много големи професионалисти. Взеха ни от хотела в София без никакви проблеми и закъснения. Чист микробус, с климатик и удобни седалки, учтив шофьор. Добро първо впечатление при пристигането ми в България.

Водещи дестинации

Банско

Курортът е едно от най-предпочитаните места за зимна ваканция в България

Трансфери на цени от € 75.00

Резервирай →

GS Travel предлага трансфери директно до вашия хотел в Банско на цени от 75 Евро!

Боровец

Курортът е известен със своите чудесни ски писти и луксозни хотели

Трансфери на цени от € 65.00

Резервирай→

GS Travel предлага трансфери директно до вашия хотел в Боровец на цени от 65 Евро!

Слънчев бряг

Какво по-хубаво от почивка на морето с много незабравими моменти?

Трансфери на цени от € 159.00

Резервирай→

GS Travel предлага трансфери директно до вашия хотел в Слънчев Бряг на цени от 159 Евро!

Резервирайте трансфер

Моля, въведете нужната информация за желания трансфер. Изискваме 50% предплащане за потвърждение на резервацията. Останалата сума се заплаща в момента на вземането ви от желания адрес – в брой или с карта. Имате възможност да платите цялата дължина сума за трансфера директно на шофьора при вземане от желания адрес. Можете да заплатите цялата сума предварително чрез банков трансфер. Когато получим вашата резервация, ще се свържем с вас, за да я потвърдим, и ще получите крайна цена и данни за плащането.

Транспортни услуги на достъпни цени от транспортна фирма GS Travel

GS Travel е транспортна фирма от София, която предлага широка гама от транспортни услуги в страната и чужбина. Ако изберете нас, вие се доверявате на качеството и коректността, които са в основата на нашите успехи. Пътуването с нас е удобно и приятно, независимо от разстоянието и атмосферните условия. Улеснили сме максимално всички подробности по отношение на пътническите превози – от поръчването на трансфера до свалянето на куфарите до избрания хотел / адрес. Това ни дава право да твърдим, че сме лидери в бранша и знаем как да удовлетворим в максимална степен клиентите, които винаги се превръщат и в приятели.

Ние спазваме националното и европейското законодателство, което засяга пътническите превози. По този начин гарантираме комфорт и сигурност при пътуване, което се подкрепя и от високата квалификация на водачите ни и техния безупречен професионализъм. Взаимното доверие с клиентите ни задължава винаги да предлагаме транспортни услуги с високо качество на достъпни цени. Доволните пътници са най-добрата реклама за всички коректни транспортни фирми и ние я получаваме ежедневно.

Предлагаме летищни трансфери, като осигуряваме 24-часова услуга, независимо от времето на пристигане на самолета. Нашите шофьори познават перфектно българските летища и ще ви чакат на най-удобното за вас място.

Ако имате нужда от трансфер с луксозно превозно средство, ние сме вашият безценен помощник. Предлагаме луксозен превоз до повечето черноморски, планински и балнеолечебни курорти в България. Това ще стане бързо и удобно в една наистина комфортна и позитивна среда.

Осъществяваме бърз и сигурен превоз на пътници в страната и чужбина, независимо от дестинацията, като използваме най-бързите и комфортни маршрути за едно наистина удобно и приятно пътуване. Можем да транспортираме багаж до всички големи европейски държави, независимо от неговата форма, големина и обем. Вие трябва да сте сигурни, че багажът наистина ще пристигне навреме и на точно определеното място. Гарантираме висок професионализъм и сериозно отношение към задълженията ни.

Gs Travel е транспортна фирма, която наистина ще оправдае очакванията и ще покрие критериите ви за качество на услугата и коректност във взаимоотношенията. Предлагаме превоз на хора с бус, транспортиране на багаж и товари, превози на деца, като спазваме всички законови изисквания за безопасност. Превозваме и различни видове животни.

Цените на километър на нашите транспортни услуги са наистина забележителни и конкурентни. Това се отнася както за пътническите превози, така и за всички останали специфични превози на живи животни и разнообразни товари. С наша помощ транспортните услуги ще бъдат леки и приятни, а гарантираме, че ще ни потърсите отново винаги, когато имате нужда от транспорт в София и в чужбина.

Ние ще ви посрещнем навсякъде в София, където предпочитате и по най-бързия и кратък маршрут ще пристигнете на желаното място. Професионалните шофьори на GS Travel познават много добре както пътищата от републиканската пътна мрежа, така и съответното населено място, което е важен фактор за удобното пътуване на клиентите ни. За нас ще бъде удоволствие да ви консултираме за мястото, към което пътувате и как да го усетите по най-добрия начин.