Печат

РЪГБИ: Локомотив победи НСА

вкл. .

ragby nsa lokomotiv team

В шестия кръг от държавното първенство по ръгби, на стадиона на НСА и Ръгби клуб Локомотив победи домакините с 27:62.

Печат

Балмис: Идват млади български ръгбисти с отличен дух

вкл. .

ragby balgaria harvatska u18 2022

Оптимизъм за задаващото се младо поколение ръгбисти, както и за нарастването на популярността на този спорт у нас, изрази селекционерът на националния отбор на България Ромен Балмис в специално интервю за "Сега", вижте повече на https://www.segabg.com/

Печат

Локомотив доминира в ръгби 5 за деца

вкл. .

ragby lokomotiv u10 u12 u14 2023

Отборите на Локомотив по ръгби 5 за деца до 10 г., до 12 г. и до 14 г., водени от треньора Мариян Пенов, се представиха отлично на провелия се в гр. Бургас, турнир по ръгби за деца!
Усилията им се увенчаха със следните успехи:
Деца до 10 г. - I място 
Деца до 12 г. - III място 
Деца до 14 г. - I място 
 
Юношеската формация на България до 18 пък се изправи срещу тази на Хърватия. В състава на националния ни отбор  участие взеха шестима представители на Ръгби клуб Локомотив. В отбора воден от Тихомир Симеонов бяха повикани
Георги Паризов, Деян Василев, Георги Стоилов, Симеон Цветанов, Андрей Топчиев и Амо Кехая.
Печат

С 5-ма от Локомотив България разгроми Турция на ръгби

вкл. .

ragby balgaria turtsia 2023

Националният отбор на България по ръгби започна с победа в група 3 от Конференция Европа - третото ниво на шампионата на Стария континент.

В края на месец октомври 2023 "Лъвовете" сразиха с 40:24 Турция пред около 5000 зрители на Националния стадион Васил Левски в София. Петима състезатели на РК ''ЛОКОМОТИВ" София получиха повиквателни за мача на националите. Костадин Дебренлиев, Цветан Рашев, Мариян Пенов, Денис Иванов и Джеймс Шерууд взеха участие в подготвителния лагер на националния отбор. За Джеймс Шерууд това бе за първи път. Следващият мач на представителния ни тим е на 20 април 2024 г. срещу Сърбия, като "трикольорите" отново ще са домакини. Селекцията на французина Ромен Балмис завършва участието си в групата с визита на лидера Молдова през май.

вижте повече за мача на https://btvsport.bg/

 

Печат

Ръгби клуб Локомотив 6-ти в Турция

вкл. .

istanbul 2023

Ръгби клуб Локомотив участва в международния турнир по плажно ръгби в Истанбул Турция. При участието на 14 отбора отбора на Локомотив завърши 6-ти като в четвъртфиналната фаза загуби с златно есе след 3:3 в редовното време. Турнира предложи ного силни мачове, победи и загуби, равностойни съперници, силни емоции, горещ пясък, море, бира, усмивки, умора, подкрепа от семейства и приятели.

Печат

ГАЛЕРИЯ: АЕК Атина - Локомотив - Балканска Супер Лига 2023

вкл. .

DSC 0187 copy

Вижте галерия от мача на Ръгби клуб ЛОКОМОТИВ с АЕК в град Атина от 08.07.2023 г. Срещата бе от елитната група пети кръг на Балканска Супер Лига 2023. Домакините измъкнаха трудна победа с  38 -32.
Развой на мача по минути

AEK   есета : Triantafyllou (16), Kalderis (35), Velissaris (38), Loukakis (52), Demertzis (56, 79), Koulaxenos (70).

добавки: Triantafyllou 5/7.

Lokomotive Sofia есета : Makera (4), Chanev (12, 76), Zarb (24, 80), Parizov (44).

добавки: Alexandrov 4/6.

Подобни публикации

Моля, изберете някоя от статиите.


ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ