Дизел център сервиз за рециклиране на дизел инжектори и ремонт турбо

В нашият дизел център сервиз за дизелови дюзи предлагаме почистване, диагностика и ремонт на дизелови помпи, тестване на бензинови инжектори и турбо компресор.
Експресни поръчки в рамките на деня и специални цени за автосервизи!

Рециклиране на дизелови гнп помпи и инжектори

Нашата база е оборудвана с много изпитателни стендове, които позволяват максимална точност при тест на инжектор или помпа на всички видове превозни средства. Ние можем бързо да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система както на комън рейл така и на всякакъв дизелови компоненти.
Автомобили
Камиони
Строителна техника
Земеделска техника

Решете си проблема с пиезо дюзите в нашият Дизел авто център! Даваме гаранция !

Ние сме Дизел Център Сервиз за тест на инжектори и извършваме проверка на пиезо дюзи за БМВ, Мерцедес, Ауди, Ситроен, Дачия и други. Ремонтираме всички видове дизелови компоненти както на автомобили така и на камиони или земеделска техника. Доверете ни се работим с куриерски фирми в рамките на страната. Приемаме поръчки за ремонт както от София така и град Пловдив, Варна, Бургас, Стара загора, Варна и Русе. За всеки извършен от сервиза ремонт има гаранция. Рециклираме турбо компресори и извършваме настройка с машина и баланс на ядро когато вие имате нужда от сигурност. Предлагаме ремонт на турбини за земеделска техника.

Стендоване и изпитване на инжекторите за количество впръскано гориво измерено дигитално за което даваме тест протокол с норми.
Тест за високо налягане без и със импулс в различни режими.
Констатиране на проблема след обстоен преглед и преценка на състоянието.
Генериране на корекционен код уникален за всеки инжектор, ако това е необходимо и те са в норма работещи.